Kaartleggingen


De Engelenwijsheid kaarten zijn zo ontwikkeld dat je ze voor jezelf en voor anderen kunt lezen. Het is belangrijk om te weten dat er geen specifieke regels zijn hoe je met de kaarten omgaat, jouw intentie is genoeg. Volg je hart en intuïtie en je zult merken dat het vertrouwd voelt. De Engelen en jouw gidsen zullen je bijstaan in je proces.

 

Afstemmen 

Rituelen zijn in het leven geroepen voor de mens, niet voor onze ongeziene begeleiders. Zij zijn er altijd. Wat echter helpt voor een mooie ontvangst van boodschappen is dat wij ons afstemmen op een hogere frequentie waardoor de communicatie helder is en wij open staan om ingefluisterd te worden. Kleine rituelen helpen om de stilte in te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een kaarsje aansteken en/of fijne muziek opzetten. Je frequentie verhoog je door even je ogen te sluiten en met je aandacht naar binnen gaan. Adem een paar keer diep in en uit en leg je handen op je hart. Voel alsof je door je hart ademt en ervaar dankbaarheid of waardering voor de connectie die je hebt met de engelen en jouw ziel. Bedank de engelen dat ze jou met de kaarten zullen onthullen wat je nu mag weten.

 

Thema 

Vraag dan je hart wat het thema is waarop jij je kaartlegging wil doen. Het kan iets zijn wat je op dit moment bezighoudt, iets waar je een antwoord voor wenst, een advies van de engelen. Dit kan gaan over relaties, gezondheid, werk, jouw zielenpad of meer specifiek: hoe kan ik beter voor jezelf zorgen, hoe kan ik mijn creatiekracht versterken, hoe kan ik meer genieten van het leven, hoe kan ik meer in mijn kracht staan, hoe kan ik meer liefde voor mijzelf voelen, hoe kan ik mijn eigen waarheid beter uitspreken, hoe krijg ik meer verbinding met mijn intuïtie en mijn beschermengel, gidsen en engelen, hoe kan ik instrument van het Goddelijke zijn en een bijdrage leveren vanuit mijn unieke zijn, etc.
Als je voor een ander (jouw cliënt) kaarten legt, vraag je hem of haar op dezelfde manier het thema voor de legging te geven.

 

Kaarten schudden 

Voordat je een reading gaat doen voor jezelf of voor een ander is het fijn als je de kaarten goed schudt voor het verfrissen van de energie en met je intentie het licht van de Bron en de engelen met ze verbindt. Vraag dan afstemming op jouw ziel of de ziel van de ander wetende dat precies de juiste kaarten zullen verschijnen omdat alles in het universum één is en alles met elkaar verbonden is. Wanneer je voor een ander legt, vraag dan om de kaarten te schudden terwijl ze zich verbinden met hun eigen ziel (innerlijke wijsheid, TomTom, intuïtie) en hun gidsen en de engelen bedanken dat zij voor hen onthullen wat hij of zij nu mogen weten.

Jij of jouw cliënt kunnen de kaarten op verschillende manieren selecteren nadat ze geschud zijn:

·        Maak een waaier met de achterkant van de kaarten naar je toe en kies de kaart(en) intuïtief

·        Leg de kaarten na het schudden en bedanken op een stapeltje en pak van bovenaf de kaart(en) die je gebruikt voor de legging.

 

Engelenwijsheid kaarten 

De Engelenwijsheid kaarten vertegenwoordigen drieëndertig universele krachten die verbonden zijn met de elf Aartsengelen, hun planeten en de engelenkracht die in ons als lichtwerker zit. Je kunt deze krachten inzetten om afgestemd op je ziel de verbinding met je ware zelf en je levensbestemming te verhelderen en de wijsheid in jouw leven te ervaren.

De kaarten hebben elk een eigen energie en een eigen boodschap. Je kunt deze boodschappen in het boekje bij de kaarten vinden. Het is ook fijn om met je hand op je hart zelf boodschappen en/of inzichten te ontvangen naar aanleiding van de afbeelding, de woorden op de kaart of de tekst die je leest. Sta open voor inspiratie.

 

Ook is er een frequentieverschil tussen de Aartsengelen, de planeten en de lichtwerker kaarten.

·        Een Aartsengel kaart is een inspiratieboodschap voor jou die jouw eigen creatiekracht voor dit thema versterkt - het geeft richting.

·        Een Planeet kaart is een advies voor jou om aan dit thema te werken - het is een sturende kracht voor jou om je op je zielenpad te lopen.

·        Een Lichtwerker kaart is een meer down-to-earth boodschap die je wakker maakt om niet langer te wachten en direct actie te ondernemen. Het is nu tijd om een stap te maken met betrekking tot jouw thema.

  

Kaartleggingen 

Het is fijn om te kiezen welke kaartlegging je wilt doen. Hieronder vind je een paar voorbeelden. 


Eén kaart:

Welke Aartsengel, Planeet of Lichtwerker energie is nu van belang met betrekking tot het thema?

  

Eén kaart:

Wat heb ik nu nodig om mijn zielenpad te lopen?


Twee kaarten:

 

1e kaart staat voor de situatie

2e kaart staat voor wat je eraan kunt doen/wat je mag weten


Drie kaarten:

 

1e kaart staat voor het verleden

2e kaart staat voor het heden

3e kaart staat voor de toekomst


Zeven kaarten:

 

1e kaart staat voor jou en jouw unieke kracht

2e kaart staat voor wat er nu in je leven gebeurt

3e kaart staat voor het obstakel dat je mag overwinnen

4e kaart staat voor datgene wat je ondersteunt in je geluk

5e kaart staat voor de wijsheid van jouw hart: welke boodschap wil het jou geven?

6e kaart staat voor de wijsheid van de engelen: welke boodschap willen ze je geven?

7e kaart staat voor het wonder dat je kunt verwachten

 


Zielenlezing

Naast deze leggingen kun je een Zielenlezing voor jezelf of iemand anders leggen. Dit is een kaartlegging gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Levensboom en de Angelologie. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de pagina Zielenlezing . Je kunt ook zelf leren hoe je een Zielenlezing kunt doen in de opleiding Engelenwijsheid .