Opleidingen / workshops


5-daagse opleiding Engelenwijsheid - Angelologie

Ontdek en ervaar de krachten en diepe wijsheid van de Aartsengelen en de lichtwerker in jou

In de opleiding Engelenwijsheid verbinden we ons met de elf universele krachten die verbonden zijn met de Aartsengelen, hun planeten en de engelenkracht die in ons als lichtwerker zit. 


1-daagse Masterclass Zielenlezen met de Engelenkaarten

Een verdiepingsdag voor diegenen de 4-daagse opleiding Engelenwijsheid - Angelologie (voorheen de Engelenbronnen) hebben gevolgd en zich nog een keer willen verbinden met de unieke kracht van elke afzonderlijke aartsengel en de sephirot van de Levensboom om vervolgens deze onderliggende wijsheid in te zetten bij Zielenlezingen met de Engelenwijsheid kaarten. 


Workshop kennismaken met de engelen

Als een opleiding je in eerste instantie te veel lijkt, kun je komen kennismaken met de engelen.

 

In deze workshop gaan we vluchtig aan de hand van de Levensboom de elf Aartsengelen leren kennen en leren we wat het betekent  om te werken met de engelen. We  proeven van de muziek, het kaartleggen, de zielenlezing, de visualisaties en je hoort over het engelenschrift.  workshop werken met de Engelenwijsheid kaarten

Een manier van bewust worden is luisteren naar je ziel, voelen wat de missie van je ziel is en hoe je die in al zijn grootsheid kunt leven.

  

 

Workshop Petitie schrijven

Heb je een thema in je leven waar je zelf niet uitkomt, een wens die belangrijk voor je is of een levensvraag waar je hulp bij nodig hebt?

 

 

engelencirkels

De engelen zijn er voor ons met oneindig veel liefde en licht. Zij ondersteunen ons, helpen ons onze wensen waar te maken door de magie van het universum in te zetten. DAGWORKSCHOPS 6 x 2 Aartsengelen

De energieën van de Aartsengelen en de bijbehorende Planeten helpen ons  om Lichtwerker te zijn. Waar zitten die energieën in onszelf en hoe kunnen we die aanspreken? 


workshop 'color your angel wings'