Workshop werken met de Engelenwijsheid kaarten


Deze workshop is voor iedereen die met de Engelenwijsheid kaarten werkt of wil gaan werken en een goede basis wil leggen om deze kaarten te kunnen lezen zowel voor jezelf als voor anderen.

 

Kaartleggen is een manier van bewust worden door te luisteren naar je ziel, te voelen wat de missie van je ziel is en hoe je die in al zijn grootsheid kunt leven.

 

Kaartleggingen kwamen al voor in de oudste wijsheidstradities. Een kaartlegging is een afstemming op je ziel met behulp van de Aartsengelen en Gidsen en een 'hoger contact' met jouw ziel, jouw licht. Het geeft antwoorden als: waarvoor ben je hier, welke lessen en ervaringen heb je geleerd, welke ben je nu aan het leren en waar ligt jouw potentie. 

De kaarten worden gelegd op de 'Levensboom', bekend vanuit de Alchemistische Kabbala en op deze Levensboom heeft elke plek een speciale betekenis. 

Een kaartlegging maakt je bewust van het diepste verlangen van je ziel en dit voelt als een waar thuiskomen. Bovendien brengt het focus, evenwicht en kracht en maakt het mogelijk de missie van je ziel in al zijn grootsheid te leven.

 

Kijk voor data in onze agenda

 

 

Deze workshop wordt gegeven door Monique in Almelo en door Yvette in Putten.

 

De prijs voor een workshop van een hele dag is € 95.

 

De prijs voor een workshop van een ochtend/middag/avond is € 50.