Over Yvette & Monique


Monique en Yvette
Monique en Yvette

Yvette Visser en Monique van Saane zijn beiden geboeid door de kracht, magie en wijsheid van de Engelen. Hun liefde voor de Angelologie (de wijsheid van de Engelen) willen zij graag delen met iedereen die zich aangetrokken voelt tot de Engelen. Een prachtige manier om dit te doen is met de Engelenwijsheid kaarten die zij samen ontwikkeld hebben. Met deze kaarten hebben zij een instrument gecreëerd dat de brug slaat tussen de ziel van degene die met de kaarten werkt of voor wie gewerkt wordt en de aloude kennis en krachten van de Aartsengelen, de planeten en de lichtwerkers. Zowel Monique als Yvette hebben elk hun unieke kracht ingezet bij deze creatie. 

 

Over Yvette

Yvette heeft de oude kennis van de Angelologie bestudeerd, deze verdiept in samenwerking met de ongeziene wereld en in haar eigen leven toegepast. 

Zij ging al vroeg op zoek naar de sleutels met toegang tot de wijsheid van het leven om haarzelf, anderen en het leven te begrijpen. Zij wist dat er zoveel meer was dan haar verteld en getoond werd. Zij kwam erachter dat zij bevrijding voelde, vreugde en verbinding met haarzelf door haar bewust te worden van wie zij werkelijk is en deze essentie te gaan leven. Bewustwording en levenswijsheid zijn haar passies en zij begeleidt mensen naar hun essentie. Zij maakt graag bewust hoe wij ondersteund worden door de liefde en wijsheid vanuit de ongeziene wereld in de vorm van gidsen, engelen en onze overleden dierbaren en hoe wij samen kunnen werken met het universum door de wetten van het leven te begrijpen.

 

Yvette is docent van de opleiding Engelenwijsheid, de masterclass Zielenlezen en heeft samen met een heerlijke groep mensen het LevensCollege opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid. Hier biedt zij ook andere opleidingen aan. 


Over Monique

Monique wordt sinds ze op  deze wereld is, uitgedaagd haar levenskracht in te zetten.

 

Als behoorlijk zelfstandig en enig kind ging ze jong op zichzelf wonen en de "wijde wereld" in. Van directiesecretaresse tot directeur van haar eigen bedrijf is ze altijd commercieel bezig geweest samen met en voor anderen. 

 

In 2001 stortte haar vertrouwde wereld op een bizarre manier in elkaar. Vanaf dat moment is ze op geheel eigen wijze opgekrabbeld en heeft ze haar leven opnieuw ingekleurd. Het is alsof ze toen in een nieuw boek is begonnen.

 

De enorme chaos die in 2001 ontstond, heeft haar anders naar het leven leren kijken. Iedere dag leert ze meer vanuit haar ziel te leven. De levenslessen uit haar geschiedenis en de wijsheid van haar ziel leiden haar door haar leven. Als ze terugkijkt is ze dankbaar voor alle leraren die ze tot nu toe is tegengekomen.

 

Als Reikimaster, "verbinder" en coach bij Reiki Almelo inspireert ze anderen om hun eigen levenspad te bewandelen en vanuit hun ziel te leven. Over Pien

Engelen zijn áltijd bij ons. Al sinds 1993, toen Pien van Lambaart het boek ‘Ask your Angels’ las, voelt Pien de engelen om zich heen en werkt ze met ze. Door de Engelenwijsheid heeft ze het voelen van hun aanwezigheid verdiept met kennis over de engelen. Zij helpen haar in het dagelijks leven, in haar werk met haar cliënten en in haar cursussen. Hun speelsheid en liefde geven Pien diepere inzichten en vaak ook een andere kijk op de dingen. Fijn om dit door te mogen geven!

 

Je kan bij Pien terecht voor een zielelezing, jaarlegging (in december en januari) of kaartlegging op een thema. Live of via Skype. Wanneer je zelf de Engelenwijsheid kaarten bezit kan ze ook een legging op afstand met je doen. Jij legt de kaarten en zij spreekt je in wat ze aan haar weergeven.

In het najaar van 2020 tevens weer losse engelenworkshops op de maandagavonden in Heemstede.

 


Over Annemieke

Toen Annemieke in 2008 'Engelen in mijn haar' van Lorna Byrne las, kreeg ze kippenvel. Dat gevoel van een aai over haar hoofd, de tinteling als ze om bevestiging vroeg ... dat kende ze! 

Sindsdien maken de engelen onderdeel uit van haar leven, ze praat met ze, vraagt hen om raad en laat zich door hen inspireren. 

Een aantal jaren geleden maakte ze kennis met de Engelenwijsheid van het LevensCollege en ervoer dat als een enorme rijkdom. 

In haar werk als rouw- & levenscounselor maakt zij graag gebruik van de engelenwijsheid.

Je kunt bij haar terecht voor een zielenlezing of een legging op thema. 

In het najaar van 2020 zal zij starten met engelen cirkels waarin ze zich per keer zal laten inspireren voor een thema.'

 


Over Karin

Karin de Jong haar liefde voor de engelen is haar hele leven al aanwezig, het is gewoon altijd dààr! Engelen zijn voor Karin  een grote steun, geven haar rust en ruimte in het hoofd en door hen kan ze de onvoorwaardelijke liefde voelen.

De liefde, vreugde en speelsheid die ze ervaart in contact met de engelen vindt ze zo bijzonder! Dit wil ze dan ook graag delen met de wereld. Het doorgeven van de engelenenergie doet ze door een zielenlezing voor jou te leggen met de kaarten van engelenwijsheid op de levensboom.

Door het geven van een inspirerende klankschaalmassage kan ze de liefde van de engelen op een hele andere manier laten ervaren. Beide zeer liefdevol, speels en helend voor de ziel.

Graag deelt ze deze energie met jou in een persoonlijk consult.

 


Over Ilse

Engelen & Chakradance. Twee grote liefdes die ik op mijn levenspad ontmoette en mij lieten thuiskomen. Voor mij is spiritualiteit levenskunde. Het is mijn gave om mensen het gevoel te geven dat ze worden gezien voor wie ze zijn. En dat ze mogen zijn, wie ze zijn en je gemakkelijk kunnen brengen naar je kind zijn.

 

Het geluk en de liefde in jezelf ontdekken, door te dansen en te zingen & te spelen als een onbevangen kind. Thuiskomen en opgetild worden. Woorden tekort voor deze mystieke ervaringen van de Engelen & Chakradance die mijn leven kleur geven en de kleuren van het leven laten zien😉

 

Het is mijn missie om jou met de engelen te verbinden  en hun licht en boodschappen te verspreiden. Jou te laten zien dat jij een schitterende diamant bent, die mag stralen!

 

Ik ontdekte deze missie tijdens een Zielenlezing die ik ontving van mijn engelenlerares. Een Zielenlezing geeft een heldere kijk in je ziel. Het maakt op een zachte manier zichtbaar wat er in jou gezien wil worden. Je kunt erop vertrouwen dat je een glashelder inzicht ontvangt in de volgende stap en in wat NU nodig is; en zo is Engeleninzicht geboren, vanuit mijn hartsverlangen om deze Zielenlezingen te mogen geven.

 

De ziele lezeres in mij, leest een stukje met je mee in je levensverhaal en ziet waarom je leeft, wat je te doen hebt, wat je gave is en hoe je deze tot boei kan laten komen.

 

Tover en speel.

 

Ontdek de magie in je leven met behulp van de engelen. Volg een workshop of boek een zielenlezing/ jaarlegging. Stel gerust je vragen. Ik help je graag op weg op jouw engelenpad.