Over Yvette & Monique


Monique en Yvette
Monique en Yvette

Yvette Visser en Monique van Saane zijn beiden geboeid door de kracht, magie en wijsheid van de Engelen. Hun liefde voor de Angelologie (de wijsheid van de Engelen) willen zij graag delen met iedereen die zich aangetrokken voelt tot de Engelen. Een prachtige manier om dit te doen is met de Engelenwijsheid kaarten die zij samen ontwikkeld hebben. Met deze kaarten hebben zij een instrument gecreëerd dat de brug slaat tussen de ziel van degene die met de kaarten werkt of voor wie gewerkt wordt en de aloude kennis en krachten van de Aartsengelen, de planeten en de lichtwerkers. Zowel Monique als Yvette hebben elk hun unieke kracht ingezet bij deze creatie. 

 

Over Yvette

Yvette heeft de oude kennis van de Angelologie bestudeerd, deze verdiept in samenwerking met de ongeziene wereld en in haar eigen leven toegepast. 

Zij ging al vroeg op zoek naar de sleutels met toegang tot de wijsheid van het leven om haarzelf, anderen en het leven te begrijpen. Zij wist dat er zoveel meer was dan haar verteld en getoond werd. Zij kwam erachter dat zij bevrijding voelde, vreugde en verbinding met haarzelf door haar bewust te worden van wie zij werkelijk is en deze essentie te gaan leven. Bewustwording en levenswijsheid zijn haar passies en zij begeleidt mensen naar hun essentie. Zij maakt graag bewust hoe wij ondersteund worden door de liefde en wijsheid vanuit de ongeziene wereld in de vorm van gidsen, engelen en onze overleden dierbaren en hoe wij samen kunnen werken met het universum door de wetten van het leven te begrijpen.

 

Yvette is docent van de opleiding Engelenwijsheid, de masterclass Zielenlezen en heeft samen met een heerlijke groep mensen het LevensCollege opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid. Hier biedt zij ook andere opleidingen aan. 


Over Monique

Monique wordt sinds ze op  deze wereld is, uitgedaagd haar levenskracht in te zetten.

 

Als behoorlijk zelfstandig en enig kind ging ze jong op zichzelf wonen en de "wijde wereld" in. Van directiesecretaresse tot directeur van haar eigen bedrijf is ze altijd commercieel bezig geweest samen met en voor anderen. 

 

In 2001 stortte haar vertrouwde wereld op een bizarre manier in elkaar. Vanaf dat moment is ze op geheel eigen wijze opgekrabbeld en heeft ze haar leven opnieuw ingekleurd. Het is alsof ze toen in een nieuw boek is begonnen.

 

De enorme chaos die in 2001 ontstond, heeft haar anders naar het leven leren kijken. Iedere dag leert ze meer vanuit haar ziel te leven. De levenslessen uit haar geschiedenis en de wijsheid van haar ziel leiden haar door haar leven. Als ze terugkijkt is ze dankbaar voor alle leraren die ze tot nu toe is tegengekomen.

 

Als Reikimaster, "verbinder" en coach bij Reiki Almelo inspireert ze anderen om hun eigen levenspad te bewandelen en vanuit hun ziel te leven. 


Over Ilona

Ilona is opgegroeid met een weten dat er meer is dan we kunnen zien. Vanuit de Indische cultuur is het heel normaal dat de ongeziene wereld dichtbij is en op de een of andere manier deel uitmaakt van de geziene wereld. De engelen en hun wijsheden waren destijds voor haar nog onontgonnen terrein. Na een kennismaking, begeleid door Yvette Visser, is zij verliefd geworden op de lichte, vrolijke, troostende en magische energie van de engelen. Het heeft haar leven verrijkt. Ze laat zich nu graag door hen inspireren, ook op haar werk als marketing communicatie adviseur. De rust, de compassie en de inzichten zijn overal inzetbaar en leiden overal tot betere ‘resultaten’. De liefde voor de engelen is inmiddels zo groot geworden dat zij die mag doorgeven via de module Engelenwijsheid van het Levenscollege. Daarnaast geeft ze, ook via het Levenscollege, samen met Petra Litjens Engelenworkshops. De module en workshops vormen de basis voor haar eigen engelencirkels en retraites in Frankrijk. De wijsheden van engelen neemt ze mee in haar coachingstrajecten voor persoonlijk leiderschap. Ilona gunt iedereen die verrijking en verliefdheid!Over Pien

Engelen zijn áltijd bij ons. Al sinds 1993, toen Pien van Lambaart het boek ‘Ask your Angels’ las, voelt Pien de engelen om zich heen en werkt ze met ze. Door de Engelenwijsheid heeft ze het voelen van hun aanwezigheid verdiept met kennis over de engelen. Zij helpen haar in het dagelijks leven, in haar werk met haar cliënten en in haar cursussen. Hun speelsheid en liefde geven Pien diepere inzichten en vaak ook een andere kijk op de dingen. Fijn om dit door te mogen geven!

 

Je kan bij Pien terecht voor een zielelezing, jaarlegging (in december en januari) of kaartlegging op een thema. Live of via Skype. Wanneer je zelf de Engelenwijsheid kaarten bezit kan ze ook een legging op afstand met je doen. Jij legt de kaarten en zij spreekt je in wat ze aan haar weergeven.

In het najaar van 2020 tevens weer losse engelenworkshops op de maandagavonden in Heemstede.

 


Over Karin

Karin de Jong haar liefde voor de engelen is haar hele leven al aanwezig, het is gewoon altijd dààr! Engelen zijn voor Karin  een grote steun, geven haar rust en ruimte in het hoofd en door hen kan ze de onvoorwaardelijke liefde voelen.

De liefde, vreugde en speelsheid die ze ervaart in contact met de engelen vindt ze zo bijzonder! Dit wil ze dan ook graag delen met de wereld. Het doorgeven van de engelenenergie doet ze door een zielenlezing voor jou te leggen met de kaarten van engelenwijsheid op de levensboom.

Door het geven van een inspirerende klankschaalmassage kan ze de liefde van de engelen op een hele andere manier laten ervaren. Beide zeer liefdevol, speels en helend voor de ziel.

Graag deelt ze deze energie met jou in een persoonlijk consult.

 


Over Annemieke

Toen Annemieke in 2008 'Engelen in mijn haar' van Lorna Byrne las, kreeg ze kippenvel. Dat gevoel van een aai over haar hoofd, de tinteling als ze om bevestiging vroeg ... dat kende ze! 

Sindsdien maken de engelen onderdeel uit van haar leven, ze praat met ze, vraagt hen om raad en laat zich door hen inspireren. 

Een aantal jaren geleden maakte ze kennis met de Engelenwijsheid van het LevensCollege en ervoer dat als een enorme rijkdom. 

In haar werk als rouw- & levenscounselor maakt zij graag gebruik van de engelenwijsheid.

Je kunt bij haar terecht voor een zielenlezing of een legging op thema. 

In het najaar van 2020 zal zij starten met engelen cirkels waarin ze zich per keer zal laten inspireren voor een thema.'

 


Over San

Tot de zomer van 2013 leefde San een gewoon leven; getrouwd met een leuke man, 3 gezonde kinderen, een relaxte baan die ook nog een prima te combineren was met de zorg voor haar gezin, een fijn huis, geen financiële zorgen.

 

Spiritualiteit was iets waar ze totaal niet mee bezig was. Sterker nog ze kende het woord niet eens. Ze leefde eigenlijk gewoon een beetje op de automatische piloot. Maar na een gesprek met vrienden over het leven na de dood en het bestaan van andere dimensies, is het alsof er een luikje wordt opengetrokken. Er iets in haar ontwaakt dat heel diep in slaap was.

 

De dagen daarna is het alsof ze in een rollercoaster stapt. Ze hoort stemmen uit het niets, ruikt geuren die er niet zijn, voelt de aanwezigheid van energieën om haar heen en heeft contact met overleden familieleden. Ze kan ze voelen, ze kan ze horen, kan met ze praten en op een gegeven moment durft ze zelfs niet meer in de spiegel te kijken omdat ze zeker weet dat ze dan iemand achter zich ziet staan. Er verschijnen beelden in haar hoofd, alsof er een televisie aan staat, met levenslessen uit haar verleden maar ook beelden waarvan ze weet dat het de toekomst zal zijn. Ze voelt een enorme grootsheid in zichzelf en een verbondenheid met alles en iedereen.

 

Het is alsof ze Harry Potter is, die een hele nieuwe magische wereld ontdekt. Een deel van haar vindt het fantastisch! Een ander deel zegt; "help wat moet ik ermee?" Haar arme brein probeert het in een rationeel kader te stoppen, maar dat lukt niet, niets van dit alles past in dat wat ze kent.

 

Het overweldigt haar zo, dat ze niet meer weet wat ze ermee aan moet en ze besluit om hulp te vragen.

 

Het volgende moment vind ze zichzelf terug op een gesloten psychiatrische afdeling. Ze krijgt zware medicijnen en de arts naast haar bed zegt dat ze psychisch ziek is en dat alles wat ze ervaren heeft een illusie is.

 

Dit is echter geen illusie en al helemaal geen ziekte, maar een spiritueel ontwaken. Het bewust worden van de grootsheid en oneindigheid van het leven. Geen wanen en hallucinaties, maar een realiteit die in onze cultuur niet als waarheid wordt gezien. Ze gelooft dat wij contact kunnen maken met een ongezien veld, andere dimensies, het universum, of hoe je het ook wilt noemen.

 

En ja dat klinkt misschien vreemd en onbekend, maar deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat San met een totaal andere bril naar zichzelf en het leven is gaan kijken. Ze voelt de grootsheid en ongekende mogelijkheden die zij en ieder mens in zich heeft. Ze ziet de magie in alle kleine dingen en staat bewuster en vreugdevoller in het leven dan ooit tevoren.