Over Yvette & Monique


Monique en Yvette
Monique en Yvette

Yvette Visser en Monique van Saane zijn beiden geboeid door de kracht, magie en wijsheid van de Engelen. Hun liefde voor de Angelologie (de wijsheid van de Engelen) willen zij graag delen met iedereen die zich aangetrokken voelt tot de Engelen. Een prachtige manier om dit te doen is met de Engelenwijsheid kaarten die zij samen ontwikkeld hebben. Met deze kaarten hebben zij een instrument gecreëerd dat de brug slaat tussen de ziel van degene die met de kaarten werkt of voor wie gewerkt wordt en de aloude kennis en krachten van de Aartsengelen, de planeten en de lichtwerkers. Zowel Monique als Yvette hebben elk hun unieke kracht ingezet bij deze creatie. 

 

Yvette heeft de oude kennis van de Angelologie bestudeerd, deze verdiept in samenwerking met de ongeziene wereld en in haar eigen leven toegepast. 

Zij ging al vroeg op zoek naar de sleutels met toegang tot de wijsheid van het leven om haarzelf, anderen en het leven te begrijpen. Zij wist dat er zoveel meer was dan haar verteld en getoond werd. Zij kwam erachter dat zij bevrijding voelde, vreugde en verbinding met haarzelf door haar bewust te worden van wie zij werkelijk is en deze essentie te gaan leven. Bewustwording en levenswijsheid zijn haar passies en zij begeleidt mensen naar hun essentie. Zij maakt graag bewust hoe wij ondersteund worden door de liefde en wijsheid vanuit de ongeziene wereld in de vorm van gidsen, engelen en onze overleden dierbaren en hoe wij samen kunnen werken met het universum door de wetten van het leven te begrijpen.

 

Yvette is docent van de opleiding Engelenwijsheid, de masterclass Zielenlezen en heeft samen met een heerlijke groep mensen het LevensCollege opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid. Hier biedt zij ook andere opleidingen aan. 

Monique wordt sinds ze op  deze wereld is, uitgedaagd haar levenskracht in te zetten.

 

Als behoorlijk zelfstandig en enig kind ging ze jong op zichzelf wonen en de "wijde wereld" in. Van directiesecretaresse tot directeur van haar eigen bedrijf is ze altijd commercieel bezig geweest samen met en voor anderen. 

 

In 2001 stortte haar vertrouwde wereld op een bizarre manier in elkaar. Vanaf dat moment is ze op geheel eigen wijze opgekrabbeld en heeft ze haar leven opnieuw ingekleurd. Het is alsof ze toen in een nieuw boek is begonnen.

 

De enorme chaos die in 2001 ontstond, heeft haar anders naar het leven leren kijken. Iedere dag leert ze meer vanuit haar ziel te leven. De levenslessen uit haar geschiedenis en de wijsheid van haar ziel leiden haar door haar leven. Als ze terugkijkt is ze dankbaar voor alle leraren die ze tot nu toe is tegengekomen.

 

Als Reikimaster, "verbinder" en coach bij Reiki Almelo inspireert ze anderen om hun eigen levenspad te bewandelen en vanuit hun ziel te leven. 

Over Ilona

Ilona is opgegroeid met een weten dat er meer is dan we kunnen zien. Vanuit de Indische cultuur is het heel normaal dat de ongeziene wereld dichtbij is en op de een of andere manier deel uitmaakt van de geziene wereld. De engelen en hun wijsheden was voor haar onontgonnen terrein. Na een kennismaking, begeleid door Yvette Visser, is zij verliefd geworden op de lichte, vrolijke en troostende energie van de engelen. Het heeft haar leven verrijkt. Ze laat zich nu graag door hen inspireren, ook op haar werk als marketing communicatie adviseur. De rust, de compassie en de inzichten zijn overal inzetbaar en leiden overal tot betere ‘resultaten’. De liefde voor de engelen is inmiddels zo groot geworden dat zij die mag doorgeven via de module Engelenwijsheid van het Levenscollege, de basis vormen voor haar eigen engelencirkels en retraites en ingezet worden in haar coaching trajecten. Ilona gunt iedereen die verrijking en verliefdheid!