Zielenlezing


Ieder mens heeft een diep verlangen van binnen. Een zaadje dat daar is geplant om uit te groeien tot de prachtige bloem die door jou heen straalt omdat je precies leeft wie je werkelijk bent en wat jou uniek maakt.

 

Het verlangen wat bij ons diep van binnen leeft, is dat iedereen dit verlangen vanuit zijn ziel leert kennen en het leven leeft in al zijn grootsheid, vanuit jouw unieke zijn.

 

Zielenlezing met de engelen 

Zielenlezen kwam al voor in de oudste wijsheidstradities. Een Zielenlezing is een 'hoger contact' met jouw ziel, jouw licht. Door middel van een kaartlegging met Engelenkaarten, waarbij ik mij afstem op zielsniveau en de frequenties van de Aartsengelen, krijg je een gevoel van wat jouw waarheid is in jouw leven. Waarvoor ben je hier, welke lessen en ervaringen heb je geleerd, welke ben je nu aan het leren en waar ligt jouw potentie bovendien. De kaarten leg ik op de 'Levensboom', bekend vanuit de Alchemistische Kabbala en op deze Levensboom heeft elke plek een speciale betekenis. 

Je wordt je bewust van het diepste verlangen van je ziel en dit voelt als een waar thuiskomen. Deze zielenlezing brengt focus, evenwicht en kracht en maakt het mogelijk de missie van je ziel in al zijn grootsheid te leven.

 

Een zielenlezing duurt 1,5 uur en kost € 125,-.

 

Je kunt een afspraak maken voor een zielenlezing door een mailtje te sturen of op onderstaande links te klikken:

 

Yvette in Putten:  yvette@engelenwijsheid.nl 

Monique in Almelo:  monique@engelenwijsheid.nl

Ilona in Den Haag: ilona@isk-mc.nl

Pien in Heemstede: pien@hartscoach.nl

Karin in Katwijk aan Zee: kaatjetroelalaatje@hotmail.com

Annemieke in Den Haag: contact@annemiekehillen.nl

 

(Een zielenlezing kan ook online via beeldbellen worden gedaan)