6 Dagworkshops met 2 Aartsengelen


We zoeken de engelenenergie op, laten ons inspireren en vragen om handvatten om de inzichten in ons dagelijkse leven toe te passen. 

 

We gaan (opnieuw) voelen hoe de energieën van de Aartsengelen en de bijbehorende Planeten, ons helpen om Lichtwerker te zijn. Waar zitten die energieën in onszelf en hoe kunnen we die aanspreken? Via visualisaties, uitleg van de engelenkaarten horend bij de specifieke loges, leggingen en andere oefeningen, hetzij interactief, hetzij in stilte gaan we dat voor onszelf ervaren en uitdiepen. 

 

Metatron en Sandalphon - Zo boven zo beneden

We zoeken de energieën op van de tweelingbroers Metatron en Sandalphon. Wat zijn onze zielenmissie en ons zielendoel op aarde. Kennen we die? Hoe kunnen we daaraan werken en hoe kunnen beide energieën ons helpen de Ziener en de Oermoeder te zijn? 

 

Haniël en Raphaël - Liefde heelt

Aartsengelen Haniël en Raphaël waarom staan die zo dicht bij elkaar? Hoe kunnen ze ons inspireren en helpen op de stukken in onszelf die heling nodig hebben?

 

Gabriël en Michaël - De maan en de zon

Een workshop waarin de energieën van de maan en de zon, van de Begeleider en de Verbinder centraal staan. Hoe kunnen we onze intuïtie inzetten om in onze kracht te staan.

 

Khamaël en Tzadkiël - Moed om in overvloed te blijven

Het vergt kracht en focus om het glas halfvol te blijven zien. We zoeken de Held en de Magister om al het moois om ons heen te blijven zien en van te genieten.

 

Tzaphkiël en Raziël - Stijg boven jezelf uit

Wijsheid en waarheid. Je eigen wijsheid en waarheid. Ken je die en leef je daarnaar? We vragen Tzaphkiël en Raziël op om ons te helpen onze wijsheid en waarheid te omarmen en uit te dragen. We spreken de Leermeester en Mysticus in onszelf aan.

 

Uriël - Magisch de zomer in

Wat wil je manifesteren? Werk daaraan met Uriël, wees die Tovenaar en creëer wonderen!