5-daagse opleiding Engelenwijsheid - Angelologie


Ontdek en ervaar de krachten en diepe wijsheid van de Aartsengelen en de lichtwerker in jou

De wetenschap van de Engelen

In de opleiding Engelenwijsheid verbinden we ons met de elf universele krachten die verbonden zijn met de Aartsengelen, hun planeten en de engelenkracht die in ons als lichtwerker zit. Je kunt deze krachten inzetten om afgestemd op je ziel de verbinding met je ware zelf en je levensbestemming te verhelderen en de wijsheid in jouw leven te ervaren. Het zijn bestaande krachten die in de vergetelheid zijn geraakt die de scheppende kracht van de mens enorm versterken. Ze zijn voor alle facetten van je leven toepasbaar en je ervaart de samenwerking met het universum zoals deze bedoeld is.

De Engelenwijsheid is verbonden aan de Levensboom en deze oude kennis is een bron van wijsheid die je niet alleen leert inzetten, maar ook ervaart door middel van visualisaties.

 


Oorsprong

Engelenwijsheid is verbonden met de Angelologie- de wetenschap van de Engelen. De wereld van de Engelen is georganiseerd in een logische structuur. Deze eeuwenoude magische kennis van de mensheid is verbonden aan het symbool van de Levensboom. Via deze Levensboom wordt de eeuwenoude mystieke kennis doorgegeven in vele spirituele en mythologische tradities. De Levensboom staat voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing en is een symbool voor het leven zelf.

Dit alles is vertaald in een hedendaags concreet en werkzaam concept. 

 


Ziellezen

Een manier van bewust worden is luisteren naar je ziel, voelen wat de missie van je ziel is en hoe je die in al zijn grootsheid kunt leven.

Ziellezen kwam al voor in de oudste wijsheidstradities. Een Zielenlezing is een afstemming op je ziel met behulp van de Aartsengelen en Gidsen

en een 'hoger contact' met jouw ziel, jouw licht. Het is een kaartlegging met de Engelenwijsheidkaarten afgestemd op zielsniveau en de frequenties van de Aartsengelen. Het geeft antwoorden als: waarvoor ben je hier, welke lessen en ervaringen heb je geleerd, welke ben je nu aan het leren en waar ligt jouw potentie. De kaarten worden gelegd op de 'Levensboom', bekend vanuit de Alchemistische Kabbala en op deze Levensboom heeft elke plek een speciale betekenis. Een zielenlezing maakt je bewust van het diepste verlangen van je ziel en dit voelt als een waar thuiskomen. Bovendien brengt het focus, evenwicht en kracht en maakt het mogelijk de missie van je ziel in al zijn grootsheid te leven

 


Petitie

Heb je een thema in je leven waar je zelf niet uitkomt, een wens die belangrijk voor je is of een levensvraag waar je hulp bij nodig hebt?

Weet dat de Engelen, de universele krachten die de scheppende kracht van de mens versterken, altijd tot je beschikking staan. Deze krachten worden geactiveerd als je ze met de juiste intentie uitnodigt in je leven. Je kunt dit doen door een petitie schrijven in het oude Engelenschrift waardoor de universele krachten ingezet worden om jou en/of anderen te helpen met het betreffende thema. Jij kunt vervolgens in volle overgave je vraag loslaten en erop vertrouwen dat het antwoord zal komen, vaak in een vorm die je zelf niet kunt bedenken. 

 


Module

Tijdens de vijf opleidingsdagen komen de volgende onderwerpen aan bod:

 

• Wat is Angelologie? Wat betekent de levensboom? Een reis langs de magische krachten van de levensboom: Planeten, Aartsengelen en Lichtwerkers.

• De oude Engelenwijsheid is een bron van wijsheid die je niet alleen leert inzetten, maar ook ervaart door middel van visualisaties. Hierdoor zul je de kracht van de elf Aartsengelen ontmoeten en integreren in je dagelijks leven.

• Zielenlezing

Hoe pas je de kennis van Angelologie en de levensboom toe op je persoonlijke leven? Je leert kaart te leggen met de Engelenwijsheidkaarten op het systeem van de levensboom waardoor je prachtige Zielenlezingen kunt doen.

• Petities schrijven

Je leert in het oudste schrift van de wereld, het engelenschrift, een petitie te schrijven aan de Aartsengelen voor jezelf en voor anderen. Een petitie is een vraag of wens aan de specifieke Aartsengelen en zorgt ervoor dat ongekende krachten vrijkomen die onszelf en anderen helpen in situaties in velerlei vorm in ons leven.

 

Kijk voor de actuele data op agenda.

 

De prijs van de opleiding bedraagt € 525 ,- inclusief opleidingsmateriaal en de Engelenwijsheidkaarten.

 

Deze opleiding wordt gegeven in Putten door Yvette, in Almelo door Monique en in Den Haag door Annemieke en Pien.
Ook kan deze opleiding worden gevolgd via Zoom door Pien van Lambaart.